Hoe werkt het

1

Schade melden

Bij het lijden van schade moet u van alles regelen, dit terwijl u al genoeg aan u hoofd heeft. Bv, uitleg geven over de schade, het aanleveren van de stukken, etc. Wij nemen u veel last uit handen, zonder dat we daar kosten voor in rekening brengen. Schade melden kan op verschillende manieren. Via de website, Telefonisch, Mail. Of persoonlijk op ons kantoor.

website

phone

Mail

office
step2
2

Beoordeling Schade

Als wij de benodigde stukken ontvangen hebben, gaan we meteen aan de slag om de schade te beoordelen. Dat doen we binnen 24 uur. Daarna nemen we contact met u op, en stellen dan vast of het mogelijk Is om de schade te verhalen op de tegen partij. Op de website kunt u gemakkelijk bijhouden wat de status van u dossier is.

3

Adviesgesprek

Wanneer wij de beoordeling van u zaak succesvol denken te kunnen verhalen, Nemen wij contact met u op voor een intakegesprek. Een adviesgesprek komt op maat. Dit doen we op ons kantoor, maar kan ook, indien u dat wenst bij u thuis.

step3
step4
4

Tegenpartij aansprakelijk stellen

Als alle schade gegevens compleet zijn gaan we het proces opstarten. Dan is het wachten hoe de tegenpartij reageert. Het kan zijn dat de tegenpartij het niet gelijk eens is met ons over de aansprakelijkheid. En als dat het geval is gaan we in verweer.

5

Erkenning aansprakelijkheid

Als er na, eventuele discussie de schade is vastgesteld, en erkent, Weet je zeker dat de tegenpartij de schuld (deels) draagt. De opgelopen schade wordt dan ook door de tegenpartij (deels) vergoed.

step5
step6
6

Schadevergoeding ontvangen

Wij gaan zorgen dat de vergoeding van het schadebedrag snel wordt Overgemaakt op u rekening.

Direct Jouw schade melden